פאיאה נקניקיות מתובלות

מצרכים:350-500 גר' נקניקיות: נקניקיות עוף, נקניקיות חריפות, נקניקיות עגל או קבנוס חתוכים לפרוסות עבות. מומלץ לגוון בסוג הנקניקים והנקניקיות על פי העדפות הסועדים.2 כוסות אורז1 בצל קצוץ דק1-2 גזר מרוסק בפומפייה גסה1 פלפל אדום קצוץ דק4 כוסות מרק עוף (המרק עצמו שהוכן מראש או 4 כפות אבקת מרק עוף מומסות ב 4 כוסות מים חמים).1/2 שורש מגורד דק בפומפייהמלח, פלפל, פפריקה פלפל אנגלי או אגוז מוסקטשמן זית אופן ההכנה: מטגנים את כל הירקות יחד עד להתרככות.מוסיפים את הנקניקים וממשיכים בטיגון למשך 3-5 דקות תוך בחישה.מוסיפים את האורז ומטגנים 2-3 דקות עד שהאורז נעשה שקוף.מוסיפים את המרק, בוחשים ומביאים לרתיחה על אש בינונית.ברתיחה מוסיפים את התבלינים.עם התאדות המרק לגובה האורז, מסירים מהאש ומכסים במגבת.להגיש לאחר 10 דקות בצלחת עמוקה בליווי סלט עלים ירוקים עם רוטב ויניגרט.

מצרכים:
350-500 גר' נקניקיות: נקניקיות עוף, נקניקיות חריפות, נקניקיות עגל או קבנוס חתוכים לפרוסות עבות. מומלץ לגוון בסוג הנקניקים והנקניקיות על פי העדפות הסועדים.
2 כוסות אורז
1 בצל קצוץ דק
1-2 גזר מרוסק בפומפייה גסה
1 פלפל אדום קצוץ דק
4 כוסות מרק עוף (המרק עצמו שהוכן מראש או 4 כפות אבקת מרק עוף מומסות ב 4 כוסות מים חמים).
1/2 שורש מגורד דק בפומפייה
מלח, פלפל, פפריקה
פלפל אנגלי או אגוז מוסקט
שמן זית


אופן ההכנה:
מטגנים את כל הירקות יחד עד להתרככות.
מוסיפים את הנקניקים וממשיכים בטיגון למשך 3-5 דקות תוך בחישה.
מוסיפים את האורז ומטגנים 2-3 דקות עד שהאורז נעשה שקוף.
מוסיפים את המרק, בוחשים ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
ברתיחה מוסיפים את התבלינים.
עם התאדות המרק לגובה האורז, מסירים מהאש ומכסים במגבת.
להגיש לאחר 10 דקות בצלחת עמוקה בליווי סלט עלים ירוקים עם רוטב ויניגרט.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר