פאי פרג תפוחים

 

חומרים:
בצק לפאי
270 גר' קמח
180 גר' חמאה
3 כפות מים קרים
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק בפוד פרוססור ולעבד עד שנוצר כדור בצק.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר במקרר.
שליש מהכמות לשים בצד לרצועות בצק.

חומרים למלית פרג:
300 גר' סוכר
360 מ"ל חלב
300 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגורדת
75 גר' צימוקים
5 כפות פרורי ביסקוויט
אופן ההכנה:
לבשל עד שרותח.
 לקרר
לשטח על קלתית הבצק.

חומרים למלית תפוחים ואופן ההכנה:
750 גר' תפוחי עץ מזן סמיט מקולפים ופרוסים.
לבשל את התפוחים בסיר בתוספת ¼ כוס סוכר, ¼ מים, מיץ מחצי לימון ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים.
אחרי שהמלית תפוחים מתקררת, יש לסדר את התפוחים מעל מלית הפרג.
לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב, למרוח בביצה.
לאפות בחום c°180 כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה