fbpx

פאי תפוחי אדמה וטונה

נוסיף למחבת את העגבניות. נתבל באורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם ונוסיף את פתיתי הטונה למחבת
Beko – מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציע מתכון מנצח שמצדיע לתפוח האדמה ומביא שילוב טעים של פירה תפוחי אדמה עם פתיתי טונה ועגבניות. ישר רוצים עוד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

800 גרם פירה תפוחי אדמה

400 גרם פתיתי טונה

1 בצל גדול

800 גרם עגבניות קצוצות

4 כפות שמן זית

מלח

אורגנו

גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

נקלף ונקצוץ את הבצל.

נעביר למחבת ונטגן.

נוסיף למחבת את העגבניות.

נתבל באורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם.

נוסיף את פתיתי הטונה למחבת.

נפזר בתבנית שכבה של פירה.

נניח מהתערובת שהכנו שכבה מעל שכבת הפירה.

נניח שכבה של פירה נוספת.

נפזר מעל את הגבינה.

נכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר