מצרכים
800 גרם פירה תפוחי אדמה
400 גרם פתיתי טונה
1 בצל גדול
800 גרם עגבניות קצוצות
4 כפות שמן זית
מלח
אורגנו
גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
נקלף ונקצוץ את הבצל.
נעביר למחבת ונטגן.
נוסיף למחבת את העגבניות.
נתבל באורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם.
נוסיף את פתיתי הטונה למחבת.
נפזר בתבנית שכבה של פירה.
נניח מהתערובת שהכנו שכבה מעל שכבת הפירה.
נניח שכבה של פירה נוספת.
נפזר מעל את הגבינה.
נכניס לתנור על 180 מעלות למשך 15 דקות.