חומרים ל- 4 מנות:
200 גרם פטריות פורטבלו קצוצות לקוביות של 1/2 על 1/2 ס"מ
200 גרם פטריות ירדן קצוצות לקוביות של 1/2 על 1/2 ס"מ
5 כפות בצל קצוץ דק ומטוגן עד להשחמה
1 שן שום קצוצה
3/4 כוס פרמזן איכותי
מלח ופלפל שחור
3/4 כוס קמח
3 ביצים טרופות + 2 כפות מים
1.5 כוס פירורי לחם איכותי
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים, פרט לקמח, ביצים ופירורי לחם.
מקררים שעתיים במקרר.
צרים מהמסה של הפטריות עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
מקמחים, טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים עם קרם פרש.