פאלפל פטריות בר ופרמזן

חומרים ל- 4 מנות: 200 גרם פטריות פורטבלו קצוצות לקוביות של  1/2 על  1/2 ס"מ 200 גרם פטריות ירדן קצוצות לקוביות של 1/2 על  1/2 ס"מ5 כפות בצל קצוץ דק ומטוגן עד להשחמה 1 שן שום קצוצה 3/4 כוס פרמזן איכותי מלח ופלפל שחור 3/4 כוס קמח 3 ביצים טרופות + 2 כפות מים 1.5 כוס פירורי לחם איכותי אופן ההכנה: מערבבים את החומרים, פרט לקמח, ביצים ופירורי לחם. מקררים שעתיים במקרר. צרים מהמסה של הפטריות עיגולים בקוטר 3 ס"מ. מקמחים, טובלים בביצה ובפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק. מגישים עם קרם פרש.

חומרים ל- 4 מנות:
200 גרם פטריות פורטבלו קצוצות לקוביות של  1/2 על  1/2 ס"מ
200 גרם פטריות ירדן קצוצות לקוביות של 1/2 על  1/2 ס"מ
5 כפות בצל קצוץ דק ומטוגן עד להשחמה
1 שן שום קצוצה
3/4 כוס פרמזן איכותי
מלח ופלפל שחור
3/4 כוס קמח
3 ביצים טרופות + 2 כפות מים
1.5 כוס פירורי לחם איכותי

אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים, פרט לקמח, ביצים ופירורי לחם.
מקררים שעתיים במקרר.
צרים מהמסה של הפטריות עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
מקמחים, טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים עם קרם פרש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר