פאנל מומחים ידון ביקב כרמי יוסף בסוגיה של “על טעם וריח יש מה להתווכח”

מה בין יין, שוקולד, שמנים ארומתרפיים וסקס? שאלה טובה
ערב ארומתי בהנחיית מני פאר יתקיים ביקב ברבדו כרמי יוסף
במוצאי שבת 8/7/06, בשעה 19:00.

הפרופסורים בן עמי ברבדו ועודד שוסיוב יארחו לעת שקיעה ביקב, בין הכרמים, פאנל בנושא ארומה לקהל הרחב. מובטח ע”י המארגנים כי מדובר בשיח עתיר ידע, הומור והרבה הפתעות חוויתיות.

החושים שלנו לוקחים אותנו למחוזות קסומים, איתם אנו בודקים ובוחנים מה אנחנו אוהבים.
סוגיות קרדינליות כמו מי הפרטנר איתו נבלה לילה סוער ואיך באופן לא מודע הריח הוא זה שקובע, מהי הארומה של היין ואיך היא משפיעה על הטעם? מה הופך שוקולד להיות טוב באמת, כיצד אפשר להיעזר בשמנים ארומתרפיים כדי להעשיר כל חוויה בחיינו ואיך כל התחומים הללו קשורים אחד בשני? – כל אלה ועוד יועלו במפגש זה.

הייננים, פרופסורים לענייני ארומה, יארחו ביקב ברבדו כרמי יוסף מומחי ריח וטעם, כדי לבדוק איך אנחנו פועלים, ויתנו גם טיפים להעשיר את החיים הטובים.

בין מי שיבואו לדון ולדבר לטעום ולהטעים: חיים שלוס – חלוץ המומחים בתחום הארומותרפיה ומורה בכיר; גבי הופשטטר – “מאדאם שוקולה”, שוקולטיירית; יששכר רוטרי – יועץ, מטפל, מגשר ומרצה בתחום המיניות.

לוז הערב:
19.00 – קבלת פנים מלווה בטעימות של יינות “ברבדו”, שוקולדים, כיבוד קל ודוגמאות של שמנים ארומתיים.
21.30- 20.00 – רב שיח בשיתוף פעיל של הקהל.

מחיר כרטיס 100 ש”ח לאדם.
ההרשמה מראש. מספר מקומות מוגבל – יש להקדים להירשם.
תמי – 08-9287414, 050-5647804
ליסה – 054-5555604






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה