פבלובות במילוי מוס שוקולד לבן

מצרכים:4 חלבונים1.5 כוס סוכרקורט מלחמספר טיפות תמצית ונילאופן ההכנה:להקציף את החלבונים עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל לקצף נוקשה ומבריק. מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומזלפים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. בקצה העיגול מזלפים שכבה נוספת היוצרת דופן. אופים בחום של 100 מעלות במשך שעתיים ומצננים.מצרכים למוס שוקולד לבן:1.5 כוסות שמנת מתוקה150 גרם שוקולד לבןאופן ההכנה של המוס:מחממים את השמנת והשוקולד במתקן "בן מארי" עד שהשוקולד נמס. מצננים ומכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות. מקציפים ומזלפים לתוך הקצפיות.ממתכוני "שף תאכל", פסטיבל מסעדות השפלה, 20-29.11.05

מצרכים:
4 חלבונים
1.5 כוס סוכר
קורט מלח
מספר טיפות תמצית וניל

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל לקצף נוקשה ומבריק.
מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומזלפים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. בקצה העיגול מזלפים שכבה נוספת היוצרת דופן. אופים בחום של 100 מעלות במשך שעתיים ומצננים.

מצרכים למוס שוקולד לבן:
1.5 כוסות שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה של המוס:
מחממים את השמנת והשוקולד במתקן "בן מארי" עד שהשוקולד נמס. מצננים ומכניסים למקרר ל-6 שעות לפחות. מקציפים ומזלפים לתוך הקצפיות.




ממתכוני "שף תאכל", פסטיבל מסעדות השפלה, 20-29.11.05

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר