פברואר 2017: ימי שני קולינריים בירושלים

גם מסעדת יאסוס משתתפת באירועי שאון חורף
במסגרת אירועי שאון חורף יתקיימו מגוון סדנאות ואירועים קולינריים: יריד אוכל, סדנאות יין, סדנאות תה ואלכוהול, סדנת פיצה נפוליטנית, סדנה להכנת בירה ביתית

סדרת אירועי 'שאון חורף' ביוזמת המחלקה לאירועי הצעירים בעיריית ירושלים חוזרת לרחובות העיר בפעם השישית, ונראה כי חורף 2017 בירושלים הולך להיות מעניין. גם השנה יתקיימו במסגרת 'שאון חורף' שלל אירועי קולינריה במסעדות, ברים ובבתי הקפה ברחובות ירושלים. 6.2.17 – מתחם ינאי, 13.2.2017 – הלל שמאי,  20.2.2017 – שלומציון, 27.2.2017 – מדרחוב בן יהודה.

לא חסר מה לשתות ב- R&R
לא חסר מה לשתות ב- R&R

6.2 מתחם שושן-ינאי

יריד אוכל במסעדות ובתי הקפה שבמתחם: במיוחד לשאון חורף יוצעו במגוון המסעדות ובתי הקפה שבמתחם הרחובות שושן וינאי מנות של בישול ביתי ואוכל רחוב, קינוחים ומתוקים, סדנת אלכוהול ובירה, טעימות יין. 19:00-23:00, בהשתתפות: עץ קפה, קפה שבע, R&R, עולם הקפה, Red&white, שרגא. סדנת ה'מבשלן' הירושלמי: המבשלן הוא בשלן בירה ביתית, שיסביר וימכור בירות תוצרת בית, ויעביר סדנה על חומרי הגלם שבבירה הביתית. ינאי 3, 20:00.

סדנה להכנת פיצה נפוליטנית
סדנה להכנת פיצה נפוליטנית, צילום אתי נמיר

13.2 מתחם הלל-שמאי

בואו לגלות את המרכיבים הסודיים של פיצה נפוליטנית אמיתית בסדנה להכנת פיצה: השפית רחל דבח ממסעדת 'נחמן' תלמד להכין פיצה נפוליטנית כמו בנפולי, החל משלב הכנת הבצק, דרך רוטב העגבניות ועד התוספות. המחיר 15 ₪. מספר המקומות מוגבל. מסעדת נחמן, כיכר המוזיקה, יואל משה סולומון 10, נחלת שבעה.  19:30, 20:30. כשר למהדרין.

סדנאות של תה ואלכוהול
סדנאות של תה ואלכוהול

חליט'תה, בית תה אינטימי ושקט יוצא אל הרחוב עם סדנאות של תה ואלכוהול: טעימות של מגוון המשקאות האלכוהוליים במקום, לצד מגוון טאפאסים טבעוניים במחירים מיוחדים. הסדנה הראשונה תעסוק בחיבור שבין התה לעולם האלכוהול, במהלכה יוגשו טעימות אלכוהול עם תה תבלינים וצמחים. הסדנה השנייה תעסוק בשאלה איך הברמן מסתכל על האלכוהול? במסגרתה תוגש בירה שבושלה עם תה. ובסדנה האחרונה, הפתעה, בה יוגשו המשקאות המיוחדים של המקום: מוצרי אלכוהול ייחודיים למקום עם תה כמו: יין אורז עם תה ירוק ויסמין, יין דבש עם קקאו ותבלינים. לבאי המקום ינתנו במהלך הערב מחירים מיוחדים על משקאות אלכוהול וטאפאסים. חליטת'ה, הלל 5, 20:00-22:30, כשר בהשגחת הרבנות ירושלים.

סדנת יין של יקב גבעות
סדנת יין של יקב גבעות

20.2 מתחם שלומציון

סדנת יין של יקב גבעות: מסעדת גבריאל עורכת סדנת יין וטעימות של יקב גבעות, במהלכה יוכלו האורחים להזמין את היין בכוס או בבקבוק במחירים מוזלים משמעותית. במהלך הסדנה תוצע ארוחה של 3 מנות (ראשונה עיקרית וקינוח) ב- 149 שקלים לסועד. בשעה 20:30-22:00 מוזיקת פלמנקו של צמד נגני הגיטרה אופיר עטר ויהודה שוויקי. מסעדת גבריאל, בן שטח 7, בין השעות 19:00-20:30, כשרות מהדרין. הזמנת מקומות: 054-3366628, 02-6246444.

סדנת ג'וני ווקר
סדנת ג'וני ווקר, צילום סטודיו פלורנט

27.2 מתחם בן יהודה

מי אתה ג'וני ווקר, איך מכינים וויסקי וכמה זמן צריך ליישן אותו: סדנאות יין וג'וני ווקר בדבלין הפאב האירי הירושלמי' כולל טעימות. הערב יתחיל עם סדנת יין וטעימות של יקב תבור, ובהמשך גם סדנת ג'וני ווקר בה יכירו המשתתפים את כל סדרת הוויסקי של ג'וני ווקר, כולל תהליך ההכנה, זמן היישון בחביות ומי זה בכלל ג'וני ווקר?  המחיר 50 ₪. דבלין ירושלים, שמאי 4, סדנת יין בשעה 17:30, סדנת ג'וני ווקר בשעה 19:15. בהזמנה מראש.

פרטים נוספים באתר, בפייסבוק: שאון חורף

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר