פד-תאי שווארמה אמיתית

חומרים ל- 4 מנות:1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"1/2 חבילת אטריות ביצים צהובות (נודלס)כף שמן קנולה2 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביותפלפלים בשני צבעים חתוכים לקוביות2 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות1/2 כוס בוטנים גרוסים וקלויים1/4 כוס רוטב סויהכף דבשכפית ג'ינג'ר קצוץ1 שן שום כתושה2 כפות חמאת בוטניםאופן ההכנה:מבשלים את האטריות, מסננים ומעבירים למחבת עמוקה.מוסיפים למחבת פלפלים, בצל ושמן, ומחממים על אש בינונית תוך כדי הקפצה.מוסיפים חמאת הבוטנים וממיסים אותה למשך 3 דקות על אש גבוהה.מוסיפים את השווארמה ומקפיצים למשך דקה.מוסיפים סויה, דבש, שום, ג'ינג'ר ומקפיצים לדקה נוספת.מורידים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק.

חומרים ל- 4 מנות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
1/2 חבילת אטריות ביצים צהובות (נודלס)
כף שמן קנולה
2 בצל בינוני קלוף וחתוך לקוביות
פלפלים בשני צבעים חתוכים לקוביות
2 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות
1/2 כוס בוטנים גרוסים וקלויים
1/4 כוס רוטב סויה
כף דבש
כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 שן שום כתושה
2 כפות חמאת בוטנים

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות, מסננים ומעבירים למחבת עמוקה.
מוסיפים למחבת פלפלים, בצל ושמן, ומחממים על אש בינונית תוך כדי הקפצה.
מוסיפים חמאת הבוטנים וממיסים אותה למשך 3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את השווארמה ומקפיצים למשך דקה.
מוסיפים סויה, דבש, שום, ג'ינג'ר ומקפיצים לדקה נוספת.
מורידים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר