פודינג אורז‏

 

המצרכים
4 ביצים
75 גרם סוכר טחון דק
1 כפית תמצית וניל
500 מ"ל חלב
300 מ"ל שמנת מתוקה
55 גרם צימוקי סולטנה
375 גרם אורז לבן מבושל אל דנטה
קינמון טחון

אופן ההכנה
טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל בקערה עמוקה.

בהדרגה מזליפים לקערה חלב ושמנת, מוסיפים תוך כדי ערבוב צימוקים ואורז.

יוצקים לתבנית אפייה משומנת, מכניסים את התבנית לתוך תבנית אפייה עם מים (כמות המים צריכה להגיע למחצית מתבנית האפייה).

אופים ללא מכסה בחום בינוני למשך 30 דקות. באמצע האפייה מערבבים בעדינות את האורז עם מזלג. בוזקים קינמון וממשיכים לאפות 15 דקות נוספות או עד שמוכן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה