fbpx

פודינג ריזוטו

החומרים:1/4 כוס אורז ריזוטו3 כוסות חלב7 כפיות סוכר1 קופסה שמנת מתוקה7 גרם ג'לטין3 כפיות מים קריםכפית תמצית וניל2 כפיות אבקת קקאו אופן ההכנה:שמים את המים בקערה קטנה. מפזרים את הג'לטין מעל המים ומניחים לעמוד כ-3 דקות, עד שהג'לטין מתרכך.מכניסים את התערובת למיקרוגל ומפעילים ל-30 שניות עד שהג'לטין נמס.שמים את החלב ואורז בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי בחישה מפעם לפעם, עד שהאורז מתרכך (כ-20 דקות).מוסיפים לאורז את הג'לטין המומס ואת כוס החלב הנותרת והסוכר.מכניסים את התערובת למקפיא ומקררים כ-45 דקות עד שהתערובת מתקררת ומתקשה מעט, אך לא קופאת. בוחשים אחת לכמה דקות.מקציפים את השמנת עם הווניל, עד שנוצר קצף מוצק.מקפלים את השמנת לתוך תערובת האורז.מפזרים מעל מעט קקאו ומגישים.www.giacommo.net
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים:
1/4 כוס אורז ריזוטו
3 כוסות חלב
7 כפיות סוכר
1 קופסה שמנת מתוקה
7 גרם ג'לטין
3 כפיות מים קרים
כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת קקאו

אופן ההכנה:
שמים את המים בקערה קטנה. מפזרים את הג'לטין מעל המים ומניחים לעמוד כ-3 דקות, עד שהג'לטין מתרכך.
מכניסים את התערובת למיקרוגל ומפעילים ל-30 שניות עד שהג'לטין נמס.
שמים את החלב ואורז בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי בחישה מפעם לפעם, עד שהאורז מתרכך (כ-20 דקות).
מוסיפים לאורז את הג'לטין המומס ואת כוס החלב הנותרת והסוכר.
מכניסים את התערובת למקפיא ומקררים כ-45 דקות עד שהתערובת מתקררת ומתקשה מעט, אך לא קופאת. בוחשים אחת לכמה דקות.
מקציפים את השמנת עם הווניל, עד שנוצר קצף מוצק.
מקפלים את השמנת לתוך תערובת האורז.
מפזרים מעל מעט קקאו ומגישים.


www.giacommo.net

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר