פודינג תפוחים ברוטב דבש

 

חומרים
500 גר' רסק תפוחי עץ ללא סוכר
2 כוסות חלב 1% מועשר בסידן
חצי כוס מים קרים
חצי כוס מים רותחים
1 שקית ג'לטין
1 כף קורנפלור
3 שקיות אבקת ממתיק
1 כפית קינמון טחון
1 כפית תמצית וניל

לרוטב
רבע כוס דבש
2 כפות מים רותחים

אופן ההכנה
מרתיחים את החלב עם תמצית הוניל

ממיסים את הקורנפלור במים קרים, מוסיפים אותו לחלב הרותח, ובוחשים עד להסמכה (נוצר פודינג)

ממיסים היטב את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים ומוסיפים לפודינג

מערבבים את הפודינג עם תפוחי העץ והממתיק

מחלקים למנות ומקררים

מדללים לפני ההגשה את הדבש עם מים רותחים ומטפטפים על הפודינג.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה