fbpx

פודינג תפוחים ברוטב דבש

חומרים500 גר' רסק תפוחי עץ ללא סוכר2 כוסות חלב 1% מועשר בסידןחצי כוס מים קריםחצי כוס מים רותחים1 שקית ג'לטין1 כף קורנפלור3 שקיות אבקת ממתיק1 כפית קינמון טחון1 כפית תמצית וניללרוטברבע כוס דבש2 כפות מים רותחיםאופן ההכנהמרתיחים את החלב עם תמצית הוניל ממיסים את הקורנפלור במים קרים, מוסיפים אותו לחלב הרותח, ובוחשים עד להסמכה (נוצר פודינג) ממיסים היטב את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים ומוסיפים לפודינג מערבבים את הפודינג עם תפוחי העץ והממתיק מחלקים למנות ומקררים מדללים לפני ההגשה את הדבש עם מים רותחים ומטפטפים על הפודינג.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
500 גר' רסק תפוחי עץ ללא סוכר
2 כוסות חלב 1% מועשר בסידן
חצי כוס מים קרים
חצי כוס מים רותחים
1 שקית ג'לטין
1 כף קורנפלור
3 שקיות אבקת ממתיק
1 כפית קינמון טחון
1 כפית תמצית וניל

לרוטב
רבע כוס דבש
2 כפות מים רותחים

אופן ההכנה
מרתיחים את החלב עם תמצית הוניל

ממיסים את הקורנפלור במים קרים, מוסיפים אותו לחלב הרותח, ובוחשים עד להסמכה (נוצר פודינג)

ממיסים היטב את הג'לטין בחצי כוס מים רותחים ומוסיפים לפודינג

מערבבים את הפודינג עם תפוחי העץ והממתיק

מחלקים למנות ומקררים

מדללים לפני ההגשה את הדבש עם מים רותחים ומטפטפים על הפודינג.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר