fbpx

פולנטה קרנבל – פולנטה לוביה בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

חומרים:1 כוס קמח תירס דק1 קופסה חלב קוקוס10 רצועות לוביה10 עגבניות שרי צלויות5 בצלי שאלוט מבושליםחופן פטרוזיליהמלח פלפל לבןאופן ההכנה:מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.מוסיפים בהדרגה את הקמח תירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות .מתבלים במלח ופלפל. מגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 כוס קמח תירס דק
1 קופסה חלב קוקוס
10 רצועות לוביה
10 עגבניות שרי צלויות
5 בצלי שאלוט מבושלים
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל לבן

אופן ההכנה:
מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח תירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.
מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות .
מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר