פולנטה קרנבל – פולנטה לוביה בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

חומרים:1 כוס קמח תירס דק1 קופסה חלב קוקוס10 רצועות לוביה10 עגבניות שרי צלויות5 בצלי שאלוט מבושליםחופן פטרוזיליהמלח פלפל לבןאופן ההכנה:מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.מוסיפים בהדרגה את הקמח תירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות .מתבלים במלח ופלפל. מגישים חם.

חומרים:
1 כוס קמח תירס דק
1 קופסה חלב קוקוס
10 רצועות לוביה
10 עגבניות שרי צלויות
5 בצלי שאלוט מבושלים
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל לבן

אופן ההכנה:
מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח תירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.
מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות .
מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר