פולנטה תירס טרי

מתכון מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

כשהפולנטה יוצאת מהתנור פזרו על כל צלחת שני גבעולי אספרגוס חתוכים וקצת חמאה. צילום אנטולי מיכאלו
כשהפולנטה יוצאת מהתנור פזרו על כל צלחת שני גבעולי אספרגוס חתוכים וקצת חמאה. צילום אנטולי מיכאלו

חומרים

3 קלחי תירס טרי

50 גרם חמאה

250 מ״ל שמנת

4 כפות פרמזן מגורד

קורט מלח

מים לפי צורך

להגשה

אספרגוס חלוט

חמאה

שמן זית

מלח

אופן ההכנה

הפרידו את גרעיני התירס מהקלחים באמצעות סכין.

הכניסו קלח אחד ערום ואת כל גרעיני התירס לסיר עם מים ובשלו במשך20  דקות.

סננו ותנו לגרעינים להתקרר לטמפרטורת החדר

הכניסו לבלנדר כמו נינג'ה את גרעיני התירס, חמאה, שמנת, פרמזן, מלח ומים והפעילו אותו.

מזגו מהתערובת לצלחות המתאימות לתנור, ואפו על חום של 140 מעלות למשך 30 דקות.

הגשה

כשהפולנטה יוצאת מהתנור, פזרו על כל צלחת שני גבעולי אספרגוס חתוכים וקצת חמאה, זלפו שמן זית, ותבלו במעט מלח.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה