רכיבים
300 גרם שמנת לבישול כמו של וירג'יליו VIRGILIO
150 גרם גבינת גאודה הולנדית מגורדת
150 גרם פרמז'נו רג'אנו
100 מ"ל יין לבן
קורט תבלין אגוז מוסקט
קורט פלפל לבן טחון
1 כפית קורנפלור מומס בכפית מים
אופן ההכנה
לחמם את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום), להוסיף על אש נמוכה את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן – תוך השוואת טמפרטורות.
להוסיף את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי.
להוסיף את כפית הקורנפלור המומס במים.
לערבב טוב עד להגעה לסמיכות הרצויה.
הצעת הגשה
להגיש עם חתיכות בגט, מקלות שום, ירקות טריים, קרוטונים, טוסטים לטבילת הגבינה המותכת. לא לשכוח יין לבן איכותי.