פונדו גבינות

רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה מציעות מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה

רכיבים

300 גרם שמנת לבישול כמו של וירג'יליו VIRGILIO

150 גרם גבינת גאודה הולנדית  מגורדת

150 גרם פרמז'נו רג'אנו

100 מ"ל יין לבן

קורט תבלין אגוז מוסקט

קורט פלפל לבן טחון

1 כפית קורנפלור מומס בכפית מים

אופן ההכנה

לחמם את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום), להוסיף על אש נמוכה את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן – תוך השוואת טמפרטורות.

להוסיף את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי.

להוסיף את כפית הקורנפלור המומס במים.

לערבב טוב עד להגעה לסמיכות הרצויה.

הצעת הגשה

להגיש עם חתיכות בגט, מקלות שום, ירקות טריים, קרוטונים, טוסטים לטבילת הגבינה המותכת. לא לשכוח יין לבן איכותי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר