פונדו וניל

 

זמן הכנה: כ– 15 דקות
מתכון לסיר פונדו סטנדרטי

חומרים:
חצי ליטר שמנת מתוקה טרייה 32% של טרה
רבע כוס חלב הומוגני 3% של טרה
7 קוביות שוקולד לבן
1 יח’ מקל וניל – חצוי לאורכו
כף גרדת לימון
2 כפות סוכר חום (דמררה) או סילן

אופן ההכנה:
מרתיחים קלות בסיר את החלב, שמנת מתוקה, סוכר והשוקולד.
מוציאים מהמקל וניל את התוכן ומוסיפים לסיר (את המקל והגרגירים),
מערבבים.
מעבירים את הנוזל שנוצר לכלי הפונדו ומבעירים את הנר מלמטה.
מוסיפים את גרדת הלימון ומערבבים.

המלצה “לטבילה”:
פירות חתוכים גס
שיפודי גבינה צהובה
קוביות מלחמים שונים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה