פונץ' אבטיח

 

8 מנות
כל מנה מכילה: 1 נקודות
המתכון מכיל: 7 נקודות

מצרכים:
4 כוסות אבטיח ללא גרעינים, חתוך לקוביות
2 כוסות מיץ תפוזים
¼ כוס מיץ לימון
ממתיק מלאכותי בכמות שווה ל- ½ כוס סוכר
עלי נענע טריים

אופן ההכנה:
שמים את קוביות האבטיח בממחה או במעבד מזון, 2 כוסות בכל פעם, ומרסקים במהירות גבוהה עד שיהפכו למיץ.
מעבירים את מיץ האבטיח לקערת פונץ, מוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון והממתיק, ומקררים היטב.
לפני ההגשה מעטרים בעלי נענע.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה