30 מ"ל = כמות של מידה אחת.
לדוגמא: אם המתכון כולל 1 וודקה – 2/ רכז רימונים – הכוונה היא למידה וודקה, כלומר 30 מ"ל, ולחצי מידה של רכז רימונים, כלומר 15 מ"ל.
גרנד רוז
חומרים:
1 "רוזטה"
1 "רכז רימונים"
1 וודקה
3 מנות סודה
הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד. הוספת הסודה בקוקטייל זה: צריך להוסיף 3 מנות סודה, ואם רוצים את הקוקטייל יותר תוסס אז יש להוסיף עוד סודה. ומוסיפים קרח כתוש לקירור הקוקטייל.
לקישוט:
לקצוץ דק שקדים טבעיים. לשפוך לתוך קערית קצת "רכז רימונים", לטבול את שפת הכוס ברכז הרימונים ומייד אחר כך להעביר לשקדים הקצוצים.
מתקבל, עיטור ורדרד, עם מרקם שקדים עדיין, המחמיא לטעם הנהדר של הקוקטייל.
"משקה האלים"
חומרים:
1 "רוזטה"
1 וודקה
3 חלב
הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד, ומוסיפים קרח כתוש לקירור הקוקטייל.
רימונדי
חומרים:
1.5 ברנדי
3 "רכז רימונים"
1 מיץ לימון
4.5 סודה – לא חובה
הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד, ומוסיפים קרח כתוש לקירור הקוקטייל.
ניתן להכניס לתוך המשקה גרגירי רימון, להוספת עניין וקישוט.
טרופי-רוז
חומרים:
2 נקטר גזר
1 "רוזטה"
1 וודקה
הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים יחד, ומוסיפים קרח כתוש לקירור הקוקטייל.
הקוקטייל המתקבל יפהפה: כתמתם בהיר, וארומה נהדרת .
רימונענע
חומרים:
1 "רכז רימונים"
1 וודקה
1 מיץ לימון
סודה
חופן עלי נענע
4-6 קוביות קרח
הכנה:
מרסקים בבלנדר את קוביות הקרח וחופן עלי הנענע ומעבירים לכוס.
מערבבים לחוד את "רכז רימונים" מבית "אפקטבעי", הוודקה ומיץ הלימון ומוסיפים לכוס.
להוסיף את הסודה לפי טעמכם.
מקשטים בגבעול נענע.
פונץ' בורבון (20 כוסות)
1 ליטר וויסקי בורבון
8 "רכז רימונים" (240 מ"ל)
6 מיץ תפוזים (180 מ"ל)
3 מיץ לימון (90 מ"ל)
1 ליטר סודה
הכנה:
מערבבים בקערת הפונץ': וויסקי, "רכז רימונים", מיץ התפוזים ומיץ הלימון. ומוסיפים פרוסות תפוז ולימון לקישוט.
רגע לפני ההגשה מוסיפים את הסודה וקרח כתוש לקירור המשקה.
אפקטבעי בע"מ – ייצור פיתוח ושיווק מזון טבעי ובריא – מפתחת, מייצרת ומשווקת את "תרכיז רימונים" ומשקה ה"רוזטה".