פוקאצ'ות בטאבון וירקות קיציים עם ארז קומרובסקי

הקיץ הוא הזמן המתאים למאכלים קיציים, קלילים, עשירים בירקות וויטמינים מהטבע. בביתו שבמצפה מתת ארז קומרובסקי יקיים סדנת פוקא'צות בטאבון וירקות קיציים

הקיץ הוא הזמן המתאים למאכלים קיציים, קלילים, עשירים בירקות וויטמינים מהטבע. בביתו שבמצפה מתת יקיים השף ארז קומרובסקי סדנת פוקא'צות בטאבון וירקות קיציים.

במסגרת הסדנה ילמד ארז כיצד מכינים פוקאצ'ה איטלקית אמיתית מקמח דורום ויין לבן, מאפי זיתים וקשקבל, מאפי בצל ופרג ומאפי גבינת פקורינו ועשבי תבלין מהבוסתן. עוד בסדנה מנות ראשונות מקישואים, מעגבניות, חציל באלדי, וכל מה שהניבה ערוגת הגינה באותו יום.

הסדנה מסתיימת בארוחה מרעננת בטראסה הצופה לבוסתן האורגני בחצרו של ארז קומרובסקי במצפה מתת.

הסדנאות מתקיימות בחודשים יולי אוגוסט בימים ב',ג', ה' בין השעות: 12:00-16:00.

לפרטים והרשמה: ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי, טל. 03-9772929
www.erez-komarovsky.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר