פוקצ'ה ארטישוק

bחומריםקמח חצי ק"גשמרים 25 גרםסוכר 1 כףמלח 1 כףשמן זית רבע כוסמים פושרים ככוס וחציאופן הכנת הבצקלערבב את החומרים היטב ללוש מספר דקות ולהניח לתפוח עד שיכפיל את ניפחומילוי ארטישוק3 ארטישוקים גדולים מנוקים וקלופים פרוסים דקרבע כוס שמן זית2 שיני שום פרוסות2 בצלים פרוסים דקמלחפלפלמיץ לימוןאופן הכנהלבשל את כל החומרים במחבת כחמש דקותלקרר אופן הרכבת המנהלחלק את הבצק לשני חלקיםלרדד ולשטח בתבנית משומנת בשמן זיתלפזר מעל את מילוי הארטישוקלשים מעל את עלה הבצק השנילמרוח את הבצק בשמן זית ולפזר מעט מלח גסלהתפיח כ20 דקות ולאפות בתנור חם ב200 מעלות

bחומרים
קמח חצי ק"ג
שמרים 25 גרם
סוכר 1 כף
מלח 1 כף
שמן זית רבע כוס
מים פושרים ככוס וחצי

אופן הכנת הבצק
לערבב את החומרים היטב ללוש מספר דקות ולהניח לתפוח עד שיכפיל את ניפחו

מילוי ארטישוק
3 ארטישוקים גדולים מנוקים וקלופים פרוסים דק
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום פרוסות
2 בצלים פרוסים דק
מלח
פלפל
מיץ לימון

אופן הכנה
לבשל את כל החומרים במחבת כחמש דקות
לקרר

אופן הרכבת המנה
לחלק את הבצק לשני חלקים

לרדד ולשטח בתבנית משומנת בשמן זית

לפזר מעל את מילוי הארטישוק

לשים מעל את עלה הבצק השני

למרוח את הבצק בשמן זית ולפזר מעט מלח גס

להתפיח כ20 דקות ולאפות בתנור חם ב200 מעלות


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר