פוקצ'ה בעשבי תיבול

חומרים ל- 2 פוקצ'ות:1 ק"ג קמחשקית שמרים + משפר אפיה1/2 ליטר מים1/2 כוס שמן זית2 כפיות מלח2 כפיות סוכראפשרויות לתיבול:טימין, רוזמרין, זעתר, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים קצוצים,2 שיני שום מגורדות, בצל גדול מטוגן קלותאופן ההכנה:לערבב שמרים וקמח מנופה, להוסיף את כל החומרים היבשים, להוסיף מים בהדרגה ושמן.להתפיח כשעה, לחלק לשניים, לרדד לפוקצ'ות.להניח על תבניות עם נייר אפייה, להתפיח עוד 20-30 דקות.להכניס לתנור ב- 190 מעלות עד להשחמה, ולהוציא.

חומרים ל- 2 פוקצ'ות:
1 ק"ג קמח
שקית שמרים + משפר אפיה
1/2 ליטר מים
1/2 כוס שמן זית
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר

אפשרויות לתיבול:
טימין, רוזמרין, זעתר, עגבניות מיובשות קצוצות, זיתים שחורים קצוצים,
2 שיני שום מגורדות, בצל גדול מטוגן קלות

אופן ההכנה:
לערבב שמרים וקמח מנופה, להוסיף את כל החומרים היבשים, להוסיף מים בהדרגה ושמן.
להתפיח כשעה, לחלק לשניים, לרדד לפוקצ'ות.
להניח על תבניות עם נייר אפייה, להתפיח עוד 20-30 דקות.
להכניס לתנור ב- 190 מעלות עד להשחמה, ולהוציא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר