פוקצ'ה

 

חומרים:
1ק"ג קמח (רצוי קמח איטלקי ייעודי)
20 גרם מלח
30 גרם סוכר
30 גרם שמרים טריים
600 גרם מים קרירים

אופן ההכנה:
בעזרת וו לישה יש ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק.
להניח למנוחה כ-20 דקות מכוסה בניילון נצמד.
לחלק את הבצק ל- 3 כדורים.
להכין תבניות עם נייר אפייה מרוח בשמן זית.
להניח כל כדור בתבנית על גבי השמן.
לזלוף עוד שמן זית מעל הכדור בצק ולשטח קלות בעזרת האצבעות (כך להכין 3 תבניות).
לתת מנוחה נוספת כ-20 דקות תוך שאנו משגיחים שהבצק תמיד מצופה בשמן זית או מכוסה בניילון נצמד למנוע התייבשות.
לשטח שוב בעזרת האצבעות עד לכל פינות התבנית.
להתפיח כחצי שעה.
ללחוץ חורים קלים בעזרת האצבעות ולפזר את הטופינג הרצוי.
לאפות ב-º200 כ- 25 דקות עד להזהבה.

"קמחים", בית מאפה בניחוח אירופאי. רח' הכרמל 20, מרכז הבמה, גני תקווה, טל. 03-7161999






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה