פורום תרבות יין ואוכל גליל גולן: ערב אדום על טהרת הבשר והיין במסעדת הגורמה נחלים

חברי הפורום קיבלו סקירה רחבה ומעניינת מפיו של המומחה דורון מ"בר בשר", על מקורות הבקר בארץ ובעולם, על נתחי הבשר, ועל מטעמי בשר מהם נהנה כל בית. במהלך

מסעדת הגורמה "נחלים" בגן הצפון אירחה במוצ"ש האחרון את פורום התרבות – יין ואוכל גליל גולן, בערב "אדום" על טהרת בשר ויין.

חברי הפורום קיבלו סקירה רחבה ומעניינת מפיו של המומחה דורון מ"בר בשר", על מקורות הבקר בארץ ובעולם, על נתחי הבשר, ועל מטעמי בשר.

במהלך הערב הוגשו לשולחנות מגוון מטעמי בשר שהוכנו ע"י צוות "בר בשר" וצוות מסעדת "נחלים". משתתפי האירוע התבקשו מראש להגיע לערב זה עם בקבוק יין אדום מהבית שמאחוריו עומד סיפור אישי מעניין, ולאורך הערב סיפרו הנוכחים את סיפורם האישי על היין שלהם.

איתן בן איטח, ממקימי הפורום ובעל מסעדת נחלים, רואה חשיבות רבה בקיום ערבי תרבות יין וגסטרונומיה מסוג זה, ומזמין חובבי יין וגסטרונומיה גליליים להצטרף לפורום, אשר מתכנס מדי שבת אחרונה של כל חודש קלנדרי, וכל מפגש מוקדש לנושא אחר ומתקיים במקום אחר. כיום מונה הפורום כ-200 חברים.

בין הנוכחים בערב זה בלטו בעלי יקבי הבוטיק: אסף קדם בעל יקב "אסף" מהגולן, יצחק כהן בעל יקב "רמות נפתלי", מיכאל אלפסי בעל יקב "הר אודם", רמי נעמן בעל יקב "נעמן" מרמות נפתלי.
מבין אנשי התקשורת: אביהו שפירא ממקימי הפורום, שלומי אפריאט, רובי המרשלג, ואיש החברה הגלילי אורי נעים.

בתמונה העליונה: אביהו שפירא איתן בן איטח – מבעלי מסעדת נחלים, איציק כהן מיקב רמות נפתלי, דורון מבעלי בר בשר.
בתמונה התחתונה: מיכאל אלפסי מיקב הר אודם, ואסף קדם בעל יקב אסף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר