המצרכים:
פטריות פורטבלו
צ'ילי מתוק חריף
עלי בזיליקום
ג'ינג'ר טרי מאוד
שום כתוש
שמן זית
מלח פלפל
שמן שומשום
כוסברה קצוצה (לא חובה)
עשב לימון
אופן ההכנה:
מורידים לפטריה את הרגל.
בקערה מערבבים צ'ילי מתוק חריף, כ- 3 כפות, 1/2 ג'ינגר מגורד, 1 שן שום,סמ"ק 250 שמן זית, עלי בזיליקום קצוצים, עשב לימון קצוץ, מעט שמן שומשום.
משרים את הפטריות במרינדה וצולים בגריל או במחבת.
(המתכון מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל" בהוצאת תאגיד משתלות חישתיל)