פחזניות במילוי קרם ברולה

מותג מאסטר שף מציע מתכון מיוחד של פחזניות במילוי קרם ברולה שבדרך כלל מוגש כקינוח בפני עצמו. כאן הוא בתוך הפחזניות ולא משתמשים במבער להשלמתו

ממלאים את הפחזניות עם הקרם ומעבירים מיד למקרר עד שהקרם בפנים יציב. מפזרים מעל את הסוכר המקורמל או אבקת סוכר ומגישים קר. צילום שני הלוי
ממלאים את הפחזניות עם הקרם ומעבירים מיד למקרר עד שהקרם בפנים יציב. מפזרים מעל את הסוכר המקורמל או אבקת סוכר ומגישים קר. צילום שני הלוי

רכיבים ל-15-20 פחזניות קטנות

50 גרם חמאה

120 מ"ל (1/2 כוס) חלב או מים

1 כפית גדושה סוכר

קורט מלח

105 גרם (3/4 כוס) קמח מקצועי

2 ביצים M בטמפרטורת החדר

לקרם ברולה

1 כוס (240 מ"ל) חלב

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 שקית אבקה להכנת קרם ברולה כמו של מאסטר שף

להגשה

סוכר מקורמל או אבקת סוכר

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-200 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה.

טורפים את הביצים בקערה.

שמים בסיר את החמאה, החלב או המים, הסוכר והמלח.

מחממים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.

מוסיפים לסיר את הקמח בבת אחת.

מערבבים במהירות עם כף עץ עד שהקמח הופך לבצק שנפרד מדפנות הסיר. ממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע עוד כ-1 דקה ומכבים את האש.

מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה.

מערבבים במשך כ-2 דקות עד שמתקבל בצק חלק שטיפה מתקרר.

מוסיפים 1/2 מכמות הביצים ומערבבים במהירות עד שהן נטמעות.

מוסיפים בהדרגה את יתרת הביצים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה ואלסטית שנמתחת בין האצבעות.

מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר חלק.

מזלפים תלוליות שמנמנות.

אופים 20-25 דקות בלי לפתוח את התנור עד שהפחזניות תופחות ומזהיבות. מוציאים ומקררים לחלוטין על הרשת.

מכינים את המלית

בסיר בינוני שמים חלב, שמנת ואבקה להכנת קרם ברולה.

מביאים לרתיחה תוך כדי בישול.

מבשלים עד שהקרם מסמיך.

מצננים מעט ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק.

ממלאים את הפחזניות עם הקרם ומעבירים מיד למקרר עד שהקרם בפנים יציב.

מפזרים מעל את הסוכר המקורמל או אבקת סוכר ומגישים קר.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה