פחזניות ממולאות בסקי עם תותים

חומרים לכ-20 פחזניות:1 כוס מים1/3 כפית סוכרקורט מלח100 גרם חמאה1 כוס קמח4 ביציםאבקת סוכר לקישוטלמלית:1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם) 1 אינסטנט פודינג וניל1/2 מיכל שמנת מתוקה יטבתה1 כוס חלבאופן ההכנה:המלית: מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לשק זילוף. הפחזניות: מרתיחים בסיר מים, סוכר, מלח וחמאה. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד וחלק. מסירים מהאש וממשיכים ללוש את הבצק במיקסר. מוסיפים את הביצים בהדרגה (אחת, אחת) וממשיכים ללוש עד קבלת בצק מבריק ודליל. מזליפים את הבצק בגודל הפחזניות הרצוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה.משאירים רווח בין הפחזניות. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 20 דקות. פותחים את דלת התנור מעט ואופים כ-3 דקות נוספות. מצננים וממלאים הפחזניות במלית הגבינה.מפזרים מעט אבקת סוכר על הפחזניות ומגישים.

חומרים לכ-20 פחזניות:
1 כוס מים
1/3 כפית סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה
1 כוס קמח
4 ביצים
אבקת סוכר לקישוט
למלית:
1 גבינת סקי עם תותים (500 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1 כוס חלב

אופן ההכנה:
המלית:
מערבבים היטב את כל החומרים ומעבירים לשק זילוף.
הפחזניות:
מרתיחים בסיר מים, סוכר, מלח וחמאה.
מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד וחלק.
מסירים מהאש וממשיכים ללוש את הבצק במיקסר.
מוסיפים את הביצים בהדרגה (אחת, אחת) וממשיכים ללוש עד קבלת בצק מבריק ודליל.
מזליפים את הבצק בגודל הפחזניות הרצוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
משאירים רווח בין הפחזניות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 20 דקות.
פותחים את דלת התנור מעט ואופים כ-3 דקות נוספות.
מצננים וממלאים הפחזניות במלית הגבינה.
מפזרים מעט אבקת סוכר על הפחזניות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר