פטה כבד אווז

חומרים ל- 4 סועדים:600 גרם כבד אווז400 גרם בצל חתוך לקוביות400 גרם מחמאה30 מ"ל יין אדום30 מ"ל ברנדי50 מ"ל שמנת לבישול5 ענפי טימין מלח ופלפל גרוס4 כפות דבשאופן ההכנה:מחממים סיר שטוח, ומוסיפים חצי מכמות המחמאה. מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב.מוסיפים את הכבדים ומבשלים מעט. מוסיפים את הטימין, את היין, את השמנת והדבש.מצמצמים עד שליש מהנוזלים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם,מוציאים מהסיר וטוחנים הכול במעבד מזון עם חצי מכמות המחמאה הנותרת – עד לקבלת מסה אחידה והומוגנית.יוצקים לתוך תבנית סיליקון או אלומיניום למשך 24 שעות במקרר.הגשה:מומלץ להגיש לצד ריבת בצל או ריבת תאנים.מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, 03.9044340

חומרים ל- 4 סועדים:
600 גרם כבד אווז
400 גרם בצל חתוך לקוביות
400 גרם מחמאה
30 מ"ל יין אדום
30 מ"ל ברנדי
50 מ"ל שמנת לבישול
5 ענפי טימין
מלח ופלפל גרוס
4 כפות דבש

אופן ההכנה:
מחממים סיר שטוח, ומוסיפים חצי מכמות המחמאה.
מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים את הכבדים ומבשלים מעט.
מוסיפים את הטימין, את היין, את השמנת והדבש.
מצמצמים עד שליש מהנוזלים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם,
מוציאים מהסיר וטוחנים הכול במעבד מזון עם חצי מכמות המחמאה הנותרת – עד לקבלת מסה אחידה והומוגנית.
יוצקים לתוך תבנית סיליקון או אלומיניום למשך 24 שעות במקרר.

הגשה:
מומלץ להגיש לצד ריבת בצל או ריבת תאנים.

מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, 03.9044340

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר