fbpx

פטה כבד ברווז עם דבלים ושום, ללא חמאה וג'לטין

מצרכים:700 גר' כבד ברווז נקי4-5 דבלים5-8 שיני שום כוס יין אדום מלח פלפלאופן ההכנה:מבשלים כשעה את הדבלים והשום ביין אדום בתוך סיר מכוסה. מוציאים את הדבלים והשום מהיין וחותכים אותם לקוביות.טוחנים 500 גר' מהכבד ומוסיפים לו את היין האדום בו בושלו הדבלים והשום.את שאר הכבד חותכים לקוביות יפות. בתבנית טרין מסדרים ניילון נצמד ויוצקים שליש מהכבד הטחון, עליו מוסיפים שליש מהחומרים החתוכים – כבד, דבלים ושום. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.אופים את הטרין בתנור בחום של 150 מעלות בסיר "בן מארי" למשך 45 דקות. מקררים לילה במקרר, רצוי עם משקולת על הפטה.כדאי להגיש עם יין לבן מתוק.כצל'ה בהנהלת אייל כץ ורועי פרס, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא, טל' 09.7401091. www.ketzale.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
700 גר' כבד ברווז נקי
4-5 דבלים
5-8 שיני שום
כוס יין אדום
מלח פלפל

אופן ההכנה:
מבשלים כשעה את הדבלים והשום ביין אדום בתוך סיר מכוסה.
מוציאים את הדבלים והשום מהיין וחותכים אותם לקוביות.
טוחנים 500 גר' מהכבד ומוסיפים לו את היין האדום בו בושלו הדבלים והשום.
את שאר הכבד חותכים לקוביות יפות.
בתבנית טרין מסדרים ניילון נצמד ויוצקים שליש מהכבד הטחון, עליו מוסיפים שליש מהחומרים החתוכים – כבד, דבלים ושום.
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.
אופים את הטרין בתנור בחום של 150 מעלות בסיר "בן מארי" למשך 45 דקות.
מקררים לילה במקרר, רצוי עם משקולת על הפטה.

כדאי להגיש עם יין לבן מתוק.


כצל'ה בהנהלת אייל כץ ורועי פרס, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא, טל' 09.7401091. www.ketzale.co.il


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר