פטה כבד עוף בפורט

 

החומרים לשישה סועדים
150 גרם חמאה
4 בצלים בינוניים קצוצים
1.5 ק”ג כבדי עוף נקיים היטב
10 עלי דפנה
גבעול רוזמרין
גבעול טימין
6 שיני שום
אגוז מוסקט מגורר
רבע כוס פורט
רבע כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
250 גרם קשיו קלוי

אופן ההכנה
במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים ומוסיפים את הכבד, עלי הדפנה, רוזמרין, טימין, שום, מוסקט, פורט, מלח ופלפל.

מטגנים כשלוש דקות, מורידים מהכיריים, שולפים את עלי הדפנה ועשבי התיבול.

מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית.

מפזרים את הקשיו בתחתית של תבנית מאורכבת ויוצקים מעל את מחית הכבד, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא לשעתיים.

אח”כ מעבירים למקרר






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה