פטה כבד עוף

חומרים:400 גרם כבד עוף.0.5 ליטר שמנת מתוקה 42%.50 גרם בצל מטוגן.30 מ"ל ברנדי.2 חלמוני ביצה.7 גרם מלח.5 גרם סוכר.5 גרם פלפל לבן.כפית דבש.0.5 גרם סל פטר (תבלין) אופן הכנה:1) לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי. 2) לסנן את התערובת, ולבלילה המסוננת להוסיף את השמנת ולערבב. 3) להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט. 4) לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומיניום. 5) להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר). 6) לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות. 7) ניתן להגיש עם תאנים או ריבת עגבניות שרי. קפה ביסטרו לה סנטרל, שד' רוטשילד 29 תל אביב 03-5667822

חומרים:
400 גרם כבד עוף.
0.5 ליטר שמנת מתוקה 42%.
50 גרם בצל מטוגן.
30 מ"ל ברנדי.
2 חלמוני ביצה.
7 גרם מלח.
5 גרם סוכר.
5 גרם פלפל לבן.
כפית דבש.
0.5 גרם סל פטר (תבלין)

אופן הכנה:
1) לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי.
2) לסנן את התערובת, ולבלילה המסוננת להוסיף את השמנת ולערבב.
3) להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט.
4) לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומיניום.
5) להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר).
6) לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות.
7) ניתן להגיש עם תאנים או ריבת עגבניות שרי.



קפה ביסטרו לה סנטרל, שד' רוטשילד 29 תל אביב 03-5667822

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר