fbpx

פטה כבד עוף

ל- 10 מנות/סועדים חומרים: 750 גר' כבד עוף 350 מ"ל שומן אווז מומס 250 מ"ל שמנת מתוקה 12 גר' מלח 30 גר' סוכר 2 גר' פלפל לבן 6 ביצים 2 פקקי ברנדיאופן ההכנה:מעבירים את כל החומרים במעבד מזון, מסננים לתוך תבנית אפייה ועוטפים בנייר כסף,אופים כ– 55 דקות בתנור ב– 150 מעלות.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 10 מנות/סועדים

חומרים:
750 גר' כבד עוף
350 מ"ל שומן אווז מומס
250 מ"ל שמנת מתוקה
12 גר' מלח
30 גר' סוכר
2 גר' פלפל לבן
6 ביצים
2 פקקי ברנדי

אופן ההכנה:
מעבירים את כל החומרים במעבד מזון, מסננים לתוך תבנית אפייה ועוטפים בנייר כסף,
אופים כ– 55 דקות בתנור ב– 150 מעלות.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר