פטה כבד עוף

הגרסה העדינה של כבד קצוץ – תוספת של מעט אלכוהול עושה את ההבדל במתכון זה.מרכיבים:* חצי ק"ג כבד עוף נקי ומחולק* 1 ק"ג בצל קצוץ* 2 כפות שמן* 100 גרם חמאה או מרגרינה מחמאה* 2 כפות ברנדי* 1 כף גדושה סוכר* מלח, פלפל שחוראופן ההכנה:לחמם היטב את השמן ולטגן את הבצל. תוך כדי הטיגון לזרות על הבצל מעט מלח ולטגן עד לתחילת השחמה. להוסיף לבצל כף סוכר ולטגן עד קבלת צבע קרמלי. להוסיף לבצל את הכבד החתוך לחתיכות ולטגן למשך כ-5 דקות.להכניס למעבד המזון את הכבד והבצל בעודם חמים.להוסיף את החמאה/מחמאה ולהפעיל את מעבד המזון.תוך כדי עיבוד להוסיף את הברנדי עד לקבלת עיסה חלקה. לטעום ולתקן טעמים. לרפד תבנית אפייה ארוכה בניילון נצמד.למלא בפטה ולקרר למשך מספר שעות. להגשה:יש להפוך את הפטה על צלחת הגשה.לקלף את הניילון הנצמד ולקשט בחלמון מגורר מעל.מיכל מורנו הנה מבעלי בית בד בוסתן אשתאול – שמן זית עברי. באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.לרכישת שמן זיתמקור המתכון: www.Articles.co.il – מאמרים לשימוש חופשי

הגרסה העדינה של כבד קצוץ – תוספת של מעט אלכוהול עושה את ההבדל במתכון זה.

מרכיבים:
* חצי ק"ג כבד עוף נקי ומחולק
* 1 ק"ג בצל קצוץ
* 2 כפות שמן
* 100 גרם חמאה או מרגרינה מחמאה
* 2 כפות ברנדי
* 1 כף גדושה סוכר
* מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
לחמם היטב את השמן ולטגן את הבצל.
תוך כדי הטיגון לזרות על הבצל מעט מלח ולטגן עד לתחילת השחמה.
 להוסיף לבצל כף סוכר ולטגן עד קבלת צבע קרמלי.
להוסיף לבצל את הכבד החתוך לחתיכות ולטגן למשך כ-5 דקות.
להכניס למעבד המזון את הכבד והבצל בעודם חמים.
להוסיף את החמאה/מחמאה ולהפעיל את מעבד המזון.
תוך כדי עיבוד להוסיף את הברנדי עד לקבלת עיסה חלקה.
לטעום ולתקן טעמים.
לרפד תבנית אפייה ארוכה בניילון נצמד.
למלא בפטה ולקרר למשך מספר שעות.

להגשה:
יש להפוך את הפטה על צלחת הגשה.
לקלף את הניילון הנצמד ולקשט בחלמון מגורר מעל.

מיכל מורנו הנה מבעלי בית בד בוסתן אשתאול – שמן זית עברי.
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית

מקור המתכון: www.Articles.co.il – מאמרים לשימוש חופשי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר