פטוצ'יני פטה כבשים ואגוזי מלך

החומרים עבור 4-5 מנות:1 חבילה פטוצ'יני200 גרם פטה כבשים "גד"100 גרם אגוזי מלך20 זיתי קלמנטה שחוריםצרור פטרוזיליה קצוצה3 שיני שום מעוכות1 פלפל שטה חריף5 כפות שמן זיתמלח, פלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מרתיחים סיר עם 5 ליטר מים לפחות, בתוספת כף מלח, ומבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.במקביל מחממים מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן זית, שום ופלפל שטה חריף על אש בינונית, ונזהרים לא לשרוף את השום. שוברים את האגוזים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן. מוסיפים את הזיתים ומערבבים. את הגבינה פורסים ומפוררים ביד לגושים ושומרים בצד.מסננים את הפסטה ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול. מעבירים את הפסטה למחבת, מתבלים במלח ופלפל גרוס, מוסיפים את מי הבישול ומערבבים על אש גבוהה כשתי דקות.מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הגבינה המפוררת, מערבבים היטב ומגישים מיד.

החומרים עבור 4-5 מנות:
1 חבילה פטוצ'יני
200 גרם פטה כבשים "גד"
100 גרם אגוזי מלך
20 זיתי קלמנטה שחורים
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום מעוכות
1 פלפל שטה חריף
5 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם 5 ליטר מים לפחות, בתוספת כף מלח, ומבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.
במקביל מחממים מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן זית, שום ופלפל שטה חריף על אש בינונית, ונזהרים לא לשרוף את השום. שוברים את האגוזים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הזיתים ומערבבים. את הגבינה פורסים ומפוררים ביד לגושים ושומרים בצד.
מסננים את הפסטה ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול.
מעבירים את הפסטה למחבת, מתבלים במלח ופלפל גרוס, מוסיפים את מי הבישול ומערבבים על אש גבוהה כשתי דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת הגבינה המפוררת, מערבבים היטב ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר