פטוצ'יני פירות ים

חומרים לשתי מנות:מיקס פירות ים:2 מולים פתוחים2 מולים שלמים2 קוקי סם ז'אק4 צדפות וונגולהחופן קלמרי6 שרימפס גדולים2 חצי סרטן כחול חופן בייבי שרימפסמיץ לימוןשמן זיתיין לבן ג'ינג'ר כתוש שום כתוש מלח ים שמנת מתוקה קמצוץ קארי פטוצ'יני פרמיג'אנו עירית קצוצהאופן ההכנה:לשים מעט שמן זית במחבת עמוקה (אפשר ווק).כשהשמן רותח להוסיף את מיקס פירות הים ולטגן תוך כדי הקפצה. להוסיף מעט יין לבן, ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית ג'ינג'ר, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים.להרתיח ולהקפיץ מדי פעם.להוסיף קמצוץ קארי ולערבב. למזוג כ 125 מ"ל שמנת מתוקה למחבת, לבשל עד לרתיחה ולצמצום הרוטב. לבשל את הפטוצ'יני, לסנן ולהוסיף לרוטב המוכן. לערבב יחד ולפזר גבינת פרמיג'אנו מגוררת ומעט עירית."שה רומי", רח' הרצל 10 ת"א, טל. 03-5175474

חומרים לשתי מנות:
מיקס פירות ים:
2 מולים פתוחים
2 מולים שלמים
2 קוקי סם ז'אק
4 צדפות וונגולה
חופן קלמרי
6 שרימפס גדולים
2 חצי סרטן כחול
חופן בייבי שרימפס

מיץ לימון
שמן זית
יין לבן
ג'ינג'ר כתוש
שום כתוש
מלח ים
שמנת מתוקה
קמצוץ קארי
פטוצ'יני
פרמיג'אנו
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
לשים מעט שמן זית במחבת עמוקה (אפשר ווק).
כשהשמן רותח להוסיף את מיקס פירות הים ולטגן תוך כדי הקפצה. להוסיף מעט יין לבן, ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית ג'ינג'ר, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים.
להרתיח ולהקפיץ מדי פעם.
להוסיף קמצוץ קארי ולערבב.
למזוג כ 125 מ"ל שמנת מתוקה למחבת, לבשל עד לרתיחה ולצמצום הרוטב.
לבשל את הפטוצ'יני, לסנן ולהוסיף לרוטב המוכן.
לערבב יחד ולפזר גבינת פרמיג'אנו מגוררת ומעט עירית.


"שה רומי", רח' הרצל 10 ת"א, טל. 03-5175474

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר