פטוש עם פיתות מטוגנות

חומרים:1 עגבניה בשלה אדומה 1 מלפפון1 קולרבי1 כפית סומקמיץ מחצי לימון3 כפות שמן זית3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס1 פיתה חתוכה לרצועות1 כף זעתר500 מ"ל שמן לטיגוןאופן ההכנה:מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפיתה. מוציאים לנייר סופג.חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ.מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.את הפיתות מערבבים עם הזעתר, עד שהן מצופות בו, ושמים עם הסלט.ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00

חומרים:
1 עגבניה בשלה אדומה
1 מלפפון
1 קולרבי
1 כפית סומק
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
1 פיתה חתוכה לרצועות
1 כף זעתר
500 מ"ל שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפיתה.
מוציאים לנייר סופג.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ.
מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
את הפיתות מערבבים עם הזעתר, עד שהן מצופות בו, ושמים עם הסלט.

ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר