פטוש עם פיתות מטוגנות

 

חומרים:
1 עגבניה בשלה אדומה
1 מלפפון
1 קולרבי
1 כפית סומק
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
1 פיתה חתוכה לרצועות
1 כף זעתר
500 מ"ל שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפיתה.
מוציאים לנייר סופג.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ.
מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
את הפיתות מערבבים עם הזעתר, עד שהן מצופות בו, ושמים עם הסלט.

ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה