פטריות מוקפצות

מנה קלה להכנה המתאימה כמנה ראשונה או כחלק ממנות פתיחה של סלטים ומזטים בתחילת הארוחה.מצרכים ל- 1-2 סועדים:200 ג' פטריות שמפיניון חתוכות לרבעיםשוט מיםשוט יין לבן2-3 שיני שום כתוש 3 עלי בזיליקוםקורט מוסקט כפית פלפל שחור מלחמעט שמן זית לטיגוןאופן ההכנה:מטגנים את הפטריות עם מעט שמן זית.מוסיפים את שאר המצרכים, מלבד הבזיליקום.ממשיכים להקפיץ על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.מוסיפים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.מסעדת "הצדף" ממוקמת במערב ראשון לציון. טל. 03-9627111.

מנה קלה להכנה המתאימה כמנה ראשונה או כחלק ממנות פתיחה של סלטים ומזטים בתחילת הארוחה.

מצרכים ל- 1-2 סועדים:
200 ג' פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
שוט מים
שוט יין לבן
2-3 שיני שום כתוש
3 עלי בזיליקום
קורט מוסקט
כפית פלפל שחור
מלח
מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
מטגנים את הפטריות עם מעט שמן זית.
מוסיפים את שאר המצרכים, מלבד הבזיליקום.
ממשיכים להקפיץ על אש גבוהה עד שהרוטב מצטמצם.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומגישים חם.

מסעדת "הצדף" ממוקמת במערב ראשון לציון. טל. 03-9627111.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר