פטריות ממולאות בסלט גוואקמולי

חומרים:6-8 פטריות גדולות, שטופות היטב ללא התחתית1 אבוקדו½ בצל קצוץ דק3 כפיות רוטב סויה טבעיאופן הכנת סלט הגוואקמולי:למעוך את האבוקדו.לערבב עם הבצל הקצוץ ורוטב הסויה.למלא את הפטריות במלית.להגיש. ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:052-5564421צילום: אביבה אברון

חומרים:
6-8 פטריות גדולות, שטופות היטב ללא התחתית
1 אבוקדו
½ בצל קצוץ דק
3 כפיות רוטב סויה טבעי

אופן הכנת סלט הגוואקמולי:
למעוך את האבוקדו.
לערבב עם הבצל הקצוץ ורוטב הסויה.
למלא את הפטריות במלית.
להגיש.

ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:
052-5564421

צילום: אביבה אברון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר