פטרייה ממולאת בבשר טחון ופיצוחים

מתכון של שף אמיר דן - מתחם האירועים והכנסים "תרין"

מצפים את הפטריות בדומה לשלבי הכנת שניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה
מצפים את הפטריות בדומה לשלבי הכנת שניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה

רכיבים ל-8 מנות

8 פטריות פורטובלו

2-3 ביצים

250 גרם פירורי לחם פאנקו

250 גרם קמח

250 גרם בשר טחון

100 גרם תערובת פיצוחים קצוצים דק (שקדים, פיסטוק וקשיו)

½ כפית מלח

½ כפית פלפל

אופן ההכנה

מעבדים את הבשר הטחון ותערובת הפיצוחים יחדיו עד קבלת עיסה אחידה.

מתבלים ב- ½ כפית מלח ו- ½ כפית פלפל.

מוציאים את רגלי הפטריות ממקומן.

בחלל שנוצר ממלאים בתערובת הבשר והפיצוחים ומהדקים. מצפים את הפטריות (בדומה לשלבי הכנת שניצל) – קמח, ביצה, פירורי לחם.

מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה