פטרייה ממולאת בבשר טחון ופיצוחים

מצפים את הפטריות בדומה לשלבי הכנת שניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה
מתכון של שף אמיר דן – מתחם האירועים והכנסים "תרין"

רכיבים ל-8 מנות

8 פטריות פורטובלו

2-3 ביצים

250 גרם פירורי לחם פאנקו

250 גרם קמח

250 גרם בשר טחון

100 גרם תערובת פיצוחים קצוצים דק (שקדים, פיסטוק וקשיו)

½ כפית מלח

½ כפית פלפל

אופן ההכנה

מעבדים את הבשר הטחון ותערובת הפיצוחים יחדיו עד קבלת עיסה אחידה.

מתבלים ב- ½ כפית מלח ו- ½ כפית פלפל.

מוציאים את רגלי הפטריות ממקומן.

בחלל שנוצר ממלאים בתערובת הבשר והפיצוחים ומהדקים. מצפים את הפטריות (בדומה לשלבי הכנת שניצל) – קמח, ביצה, פירורי לחם.

מטגנים משני הצדדים עד הזהבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר