רכיבים ל-8 מנות
8 פטריות פורטובלו
2-3 ביצים
250 גרם פירורי לחם פאנקו
250 גרם קמח
250 גרם בשר טחון
100 גרם תערובת פיצוחים קצוצים דק (שקדים, פיסטוק וקשיו)
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
אופן ההכנה
מעבדים את הבשר הטחון ותערובת הפיצוחים יחדיו עד קבלת עיסה אחידה.
מתבלים ב- ½ כפית מלח ו- ½ כפית פלפל.
מוציאים את רגלי הפטריות ממקומן.
בחלל שנוצר ממלאים בתערובת הבשר והפיצוחים ומהדקים. מצפים את הפטריות (בדומה לשלבי הכנת שניצל) – קמח, ביצה, פירורי לחם.
מטגנים משני הצדדים עד הזהבה