החומרים לשישה סועדים
12 פטריות שמפיניון בינוניות.
3 כפיות שמן זית
3 בצלים ירוקים
2 שיני שום כתוש
250 גרם בשר בקר טחון טרי
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל
קורט אגוז מוסקט
3 כפות קמח מצה
2 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מנגבים את הפטריות ומסירים את הגבעולים.
קוצצים את הגבעולים לקוביות קטנות. מחממים שמן במחבת, קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את גבעולי הפטריות ומטגנים על להבה נמוכה עד שהם מתרככים.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עד שהבשר משחים. מוסיפים את התבלינים ואת קמח המצה ומערבבים היטב.
מעבירים לקערה, טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת עם הפטרוזיליה.
מחממים תנור לחום בינוני( 180 מעלות), עורמים את המלית בתוך חלל הפטרייה ומניחים אותן בתוך תבנית משומנת.
אופים כ- 20 דקות.