fbpx

פיטריות פורטובלו במילוי קבב בקר, צרובות על הגריל עם טחינה אפורה

חומרים500 גרם בשר טחון של זוגלובק 5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל5 רגלי פטריות קצוצות1 בצל קצוץ2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 כפות בצל ירוק פרוסמלח/פלפלשמן זיתלטחינה1 שן שום2 כפות קצחחצי כוס מיץ לימון טריחצי כוס מים1 כוס טחינה גולמיתמלחאופן הכנת הקבב והפטריות1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.לטחינהמערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
500 גרם בשר טחון של זוגלובק
5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל
5 רגלי פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק פרוס
מלח/פלפל
שמן זית

לטחינה
1 שן שום
2 כפות קצח
חצי כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס מים
1 כוס טחינה גולמית
מלח

אופן הכנת הקבב והפטריות
1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.
2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.

לטחינה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר