פיטר לוגר קוקי

ניתן לתאר אותה כעוגיית שוקולד צ'יפ חמה וענקית, המוגשת מייד לאחר אפייתה בתוספת כדור גלידה וניל

ניתן לתאר אותה כעוגיית שוקולד צ'יפ חמה וענקית, המוגשת מייד לאחר אפייתה בתוספת כדור גלידה וניל

חומרים ל- 5 מנות:
225 גרם חמאה רכה
275 גרם סוכר
2 ביצים
275 גרם קמח
קורט מלח
קורט קקאו
קורט אבקת סודה
250 גרם שוקולד ציפ' מריר

אופן ההכנה:
שמים במיקסר את החמאה והסוכר, ולשים במהירות נמוכה עד לקבל מרקם אחיד.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, שוב עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים את הקמח, המלח, הקקאו ואבקת הסודה.
לשים עד שמתקבלת תערובת חלקה 
מוסיפים את השוקולד לבלילה תוך כדי לישה, עד שהשוקלד מתחלק יפה בכל הבלילה.
מחלקים את הבלילה לכלים או לתבניות סיליקון.
אופים במשך 10-12 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות.
להגיש מייד לאחר האפיה ביחד עם כדור גלידה וניל.

אפשר להחליף את השוקולד המריר לשוקלד לבן, להוסיף צימוקים או אגוזי לוז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר