fbpx

פילאף הודו מרוקאי מתקתק-פיקנטי

מנה ביתית מעולה ומשביעה, ניתן לאפות בתנור במקום לבשל, במקרה כזה, הכניסו בתבנית לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות ל- 30-40 דקות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מנה ביתית מעולה ומשביעה, ניתן לאפות בתנור במקום לבשל, במקרה כזה, הכניסו בתבנית לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות ל- 30-40 דקות.

חומרים:
2 כפיות שמן
500 ג' חזה הודו ללא עור ועצמות, חתוך לרצועות
1 כוס אורז ארוך
1/2 1 כוסות מרק עוף
1 כפית מלח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית פלפל אדום חריף
1/2 כפית פלפל
1 כוס ענבים אדומים ו/או שחורים ו/או ירוקים
1/4 כוס אגוזים או שקדים
1/4 כוס משמשים מיובשים
2 בצלים ירוקים, החלקים הלבנים והירוקים, פרוסים
2 כפיות נענע קצוצה

אופן ההכנה:
במחבת רחבה ובעלת מכסה חממו את השמן.
השחימו את בשר ההודו מכל צידיו.
הוסיפו את האורז ובשלו דקה נוספת.
מזגו את מרק העוף, הוסיפו את התבלינים.
הביאו לרתיחה ואז כסו את הסיר והנמיכו את הלהבה.
בשלו כ-30 דקות או עד שהאורז רך.
הסירו מהאש ובעדינות בחשו פנימה את הענבים, המשמשים המיובשים, האגוזים, הבצל והנענע. הגישו את התבשיל חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר