פילה אנטיאס במעטפת פרגמנט בליווי ירקות שורש, ירקות ירוקים, שמן זית וקונפי שום

מצרכים:פילה אנטיאס במשקל 200 גר' 4 כפות שמן זית 4 גבעוי טימין 4 גבעולי רוזמרין 2 גזרים 2 שורש פטרוזיליה 1 כרישה אפונה סינית אספרגוס 10 שיני שום ½ לימון אופן ההכנה: מניחים נייר פרגמנט בגודל 40/30, מברישים את הנייר בשמן זית. את נתח האנטיאס מתבלים במלח ירוק ופלפל שחור גרוס. מניחים במרכז הנייר, בנפרד מבשלים את הירקות חתוכים גס במים עד כדי ריכוך, ומניחים לצד הדג.את שיני השום מבשלים בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, ענף רוזמרין בלהבה נמוכה למשך 15 דקות ומפזרים מסביב לדג. מוסיפים מעט יין לבן, ענף טימין, ענף רוזמרין.עוטפים הכל יחד אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 למשך 12 דקות. אופן ההגשה: לאחר הוצאת הדג מהתנור יש לתת למנה לנוח כ- 2 דקות על מנת שמיצי הדג יקבלו ארומה. חורצים פטח בנייר מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון טרי, ומגישים. ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006

מצרכים:
פילה אנטיאס במשקל 200 גר'
4 כפות שמן זית
4 גבעוי טימין
4 גבעולי רוזמרין
2 גזרים
2 שורש פטרוזיליה
1 כרישה
אפונה סינית
אספרגוס
10 שיני שום
½ לימון

אופן ההכנה:
מניחים נייר פרגמנט בגודל 40/30, מברישים את הנייר בשמן זית. את נתח האנטיאס מתבלים במלח ירוק ופלפל שחור גרוס. מניחים במרכז הנייר,
בנפרד מבשלים את הירקות חתוכים גס במים עד כדי ריכוך, ומניחים לצד הדג.
את שיני השום מבשלים בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, ענף רוזמרין בלהבה נמוכה למשך 15 דקות ומפזרים מסביב לדג. מוסיפים מעט יין לבן, ענף טימין, ענף רוזמרין.
עוטפים הכל יחד אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 למשך 12 דקות.

אופן ההגשה:
לאחר הוצאת הדג מהתנור יש לתת למנה לנוח כ- 2 דקות על מנת שמיצי הדג יקבלו ארומה.
חורצים פטח בנייר מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון טרי, ומגישים.




ממתכוני פסטיבל "שף תאכל" של מסעדות באיזור השפלה והדרום, 14-23 במאי 2006

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר