fbpx

פילה באס בעשבי תיבול ושיני שום

מצרכיםפילה של דג באסשמן זית – לשימון המחבתפטרוזיליהבזיליקוםשיני שוםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהמשמנים מחבת בשמן זית, לוקחים את הפילה של דג הבאס ומטגנים אותו תחילה על הצד הפנימי ולאחר מכן הופכים, ומטגנים על הצד עם העור.את הפטרוזיליה, שיני השום והבזיליקום מפזרים על הדג בזמן הטיגון, עד ששיני השום נעשים "קריספיים".מוציאים את הדג ומניחים בצלחת, עליו מפזרים את עשבי התיבול ושיני השום הפריכים ישירות מהמחבת.מומלץ להגשה עם תפו"א
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
פילה של דג באס
שמן זית – לשימון המחבת
פטרוזיליה
בזיליקום
שיני שום
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
משמנים מחבת בשמן זית, לוקחים את הפילה של דג הבאס ומטגנים אותו תחילה על הצד הפנימי ולאחר מכן הופכים, ומטגנים על הצד עם העור.

את הפטרוזיליה, שיני השום והבזיליקום מפזרים על הדג בזמן הטיגון, עד ששיני השום נעשים "קריספיים".

מוציאים את הדג ומניחים בצלחת, עליו מפזרים את עשבי התיבול ושיני השום הפריכים ישירות מהמחבת.

מומלץ להגשה עם תפו"א


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר