מצרכים
פילה של דג באס
שמן זית – לשימון המחבת
פטרוזיליה
בזיליקום
שיני שום
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
משמנים מחבת בשמן זית, לוקחים את הפילה של דג הבאס ומטגנים אותו תחילה על הצד הפנימי ולאחר מכן הופכים, ומטגנים על הצד עם העור.
את הפטרוזיליה, שיני השום והבזיליקום מפזרים על הדג בזמן הטיגון, עד ששיני השום נעשים "קריספיים".
מוציאים את הדג ומניחים בצלחת, עליו מפזרים את עשבי התיבול ושיני השום הפריכים ישירות מהמחבת.
מומלץ להגשה עם תפו"א
