fbpx

פילה באס על מצע אורז ברוטב יין לבן וחמאה

ל- 2 מנות/סועדיםחומרים: 4 חתיכות פילה באס (2 דגים) שמן זית ¼ כוס יין לבן ¼ כוס מים 50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות כפית שטוחה שום כתוש אופן ההכנה:חורצים "X” בעומק 2 מ"מ בעור בדג.מחממים שמן זית במחבת טפלון ומניחים את חתיכות הדג עם העור כלפי מטה למשך 2 דקות, הופכים את הדג לדקה נוספת.מוסיפים בזהירות יין לבן ומים , מגבירים לאש גבוהה ומבשלים דקה.מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד, מצמצמים את הנוזלים בחצי ומוסיפים שום וחמאה תוך כדי ערבוב מהיר עד שהחמאה נמסה.אופן ההגשה: מניחים את הדג על מצע אורז ויוצקים את הרוטב מלמעלה.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
4 חתיכות פילה באס (2 דגים)
שמן זית
¼ כוס יין לבן
¼ כוס מים
50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
כפית שטוחה שום כתוש

אופן ההכנה:
חורצים "X” בעומק 2 מ"מ בעור בדג.
מחממים שמן זית במחבת טפלון ומניחים את חתיכות הדג עם העור כלפי מטה למשך 2 דקות, הופכים את הדג לדקה נוספת.
מוסיפים בזהירות יין לבן ומים , מגבירים לאש גבוהה ומבשלים דקה.
מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד, מצמצמים את הנוזלים בחצי ומוסיפים שום וחמאה תוך כדי ערבוב מהיר עד שהחמאה נמסה.

אופן ההגשה:
מניחים את הדג על מצע אורז ויוצקים את הרוטב מלמעלה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר