פילה באס על מצע אורז ברוטב יין לבן וחמאה

ל- 2 מנות/סועדיםחומרים: 4 חתיכות פילה באס (2 דגים) שמן זית ¼ כוס יין לבן ¼ כוס מים 50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות כפית שטוחה שום כתוש אופן ההכנה:חורצים "X” בעומק 2 מ"מ בעור בדג.מחממים שמן זית במחבת טפלון ומניחים את חתיכות הדג עם העור כלפי מטה למשך 2 דקות, הופכים את הדג לדקה נוספת.מוסיפים בזהירות יין לבן ומים , מגבירים לאש גבוהה ומבשלים דקה.מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד, מצמצמים את הנוזלים בחצי ומוסיפים שום וחמאה תוך כדי ערבוב מהיר עד שהחמאה נמסה.אופן ההגשה: מניחים את הדג על מצע אורז ויוצקים את הרוטב מלמעלה.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
4 חתיכות פילה באס (2 דגים)
שמן זית
¼ כוס יין לבן
¼ כוס מים
50 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
כפית שטוחה שום כתוש

אופן ההכנה:
חורצים "X” בעומק 2 מ"מ בעור בדג.
מחממים שמן זית במחבת טפלון ומניחים את חתיכות הדג עם העור כלפי מטה למשך 2 דקות, הופכים את הדג לדקה נוספת.
מוסיפים בזהירות יין לבן ומים , מגבירים לאש גבוהה ומבשלים דקה.
מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד, מצמצמים את הנוזלים בחצי ומוסיפים שום וחמאה תוך כדי ערבוב מהיר עד שהחמאה נמסה.

אופן ההגשה:
מניחים את הדג על מצע אורז ויוצקים את הרוטב מלמעלה.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר