פילה בלק קוד על קרפצ'יו מלפפונים ופרח זוקיני בליווי מיסו לבן

חומרים ל- 8 מנות:8 מנות של דג בלק קוד במשקל 130 גר' כל אחת. (אפשר גם סלמון)8 מלפפונים גדולים וטריים300 מ"ל מיסו לבן100 מ"ל מירין100 מ"ל סאקה100 גר' סוכר1 כף מיץ לימון (אפשר להשתמש גם ביוזו)להגשה: 8 פרחי קישוא / אספרגוס שבושלו דקה במים רותחיםאופן הכנת מרינדת מיסו לבן:מחממים בסיר את המירין, סאקה וסוכר.מביאים לרתיחה. מוסיפים את המיסו ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מקררים בצד.אופן הכנת רוטב מירין/יוזו:לוקחים ממרינדת מיסו לבן 100 מ"ל.מוסיפים 1 כף מיץ לימון (או יוזו = מיץ לימון יפני המופק מקליפת הלימון).מערבבים לקבלת מרקם אחיד.אופן השריית הדג:משרים את 8 חתיכות הדג במרינדת מיסו לבן במקרר למשך יממה.לאחר יממה: מחממים תנור לחום גובה של 230 מעלות ואופים את הדג במשך 9 דקות עד לקבלת צבע חום.מסדרים את צלחת:פורסים את המלפפונים לאורך פרוסות רחבות ודקות.מניחים על כל צלחת 4 פרוסות.מניחים את הדג במרכז הצלחת.יוצקים רוטב מירין / יוזו (קר או חם)מניחים מעל פרח קישוא או אספרגוס.שלף קייטרינג

חומרים ל- 8 מנות:
8 מנות של דג בלק קוד במשקל 130 גר' כל אחת. (אפשר גם סלמון)
8 מלפפונים גדולים וטריים
300 מ"ל מיסו לבן
100 מ"ל מירין
100 מ"ל סאקה
100 גר' סוכר
1 כף מיץ לימון (אפשר להשתמש גם ביוזו)
להגשה: 8 פרחי קישוא / אספרגוס שבושלו דקה במים רותחים

אופן הכנת מרינדת מיסו לבן:
מחממים בסיר את המירין, סאקה וסוכר.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את המיסו ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מקררים בצד.

אופן הכנת רוטב מירין/יוזו:
לוקחים ממרינדת מיסו לבן 100 מ"ל.
מוסיפים 1 כף מיץ לימון (או יוזו = מיץ לימון יפני המופק מקליפת הלימון).
מערבבים לקבלת מרקם אחיד.

אופן השריית הדג:
משרים את 8 חתיכות הדג במרינדת מיסו לבן במקרר למשך יממה.
לאחר יממה: מחממים תנור לחום גובה של 230 מעלות ואופים את הדג במשך 9 דקות עד לקבלת צבע חום.

מסדרים את צלחת:
פורסים את המלפפונים לאורך פרוסות רחבות ודקות.
מניחים על כל צלחת 4 פרוסות.
מניחים את הדג במרכז הצלחת.
יוצקים רוטב מירין / יוזו (קר או חם)
מניחים מעל פרח קישוא או אספרגוס.

שלף קייטרינג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר