פילה בס במשחת מירין, סויה ומיסו

חומרים לסועד אחדדג בס שלם טרי במשקל כ- 400 גרםלימוןשמן זית (2 כפות)עירית קצוצהקורט מלח חומרים למשחה100 גרם משחת מיסו בהירה100 מ"ל מירין20 מ"ל רוטב סויהכפית קטנה שמן שומשוםקליפה מגורדת מיץ מחצי לימון קטן אופן ההכנהמפלטים דג בס, ממליחים קלות ומשרים כרבע שעה במיץ לימון.לאחר מכן, יוצקים למחבת חם 2 כפות שמן זית ומניחים את הפילה עד להשחמתו משני צדדיו. לאחר מכן, מורחים במברשת את המשחה על הדג בנדיבות.אופן הכנת המשחהמערבבים את כל החומרים למשחה אחידה וחלקה ושומרים בקירור עד לשימוש.אופן ההגשהמקשטים בלימון ועירית קצוצה.

חומרים לסועד אחד
דג בס שלם טרי במשקל כ- 400 גרם
לימון
שמן זית (2 כפות)
עירית קצוצה
קורט מלח

חומרים למשחה
100 גרם משחת מיסו בהירה
100 מ"ל מירין
20 מ"ל רוטב סויה
כפית קטנה שמן שומשום
קליפה מגורדת
מיץ מחצי לימון קטן

אופן ההכנה
מפלטים דג בס, ממליחים קלות ומשרים כרבע שעה במיץ לימון.

לאחר מכן, יוצקים למחבת חם 2 כפות שמן זית ומניחים את הפילה עד להשחמתו משני צדדיו.

לאחר מכן, מורחים במברשת את המשחה על הדג בנדיבות.

אופן הכנת המשחה
מערבבים את כל החומרים למשחה אחידה וחלקה ושומרים בקירור עד לשימוש.

אופן ההגשה
מקשטים בלימון ועירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר