fbpx

פילה בקר במעטפת שקדים גרוסים

מצרכים עבור 5 סועדים1 ק"ג פילה בקר טרי מנוקהפלפל שחור גרוס150 גרם שקדים קלופיםמלח גסטימין טרישום כתושיין אדום קברנה שמן זיתחרדל דיז'וןציר בקראופן ההכנהמכינים מרינדה -מיין אדום + חרדל דיז'ון + טימין טרי + רוזמרין + שום כתוש + מלח גס, מורחים ועוטפים את הפילה במרינדה למשך שעתיים. מחממים מחבת עם שמן זית.נותנים סגירה לפילה הבקר מכל צדדיו למשך 3 דקות מכל צד. מחממים תנור 180 מעלות. מוציאים את הפילה מהמחבת ומקררים.גורסים את השקדים לגריסה עבה, מטפטפים מיץ מלימון טרי על פילה הבקר ועוטפים את פילה הבקר בשקדים הגרוסים. מכניסים לתנור בתבנית שטוחה עד שהשקדים משחימים.הופכים מכל הצדדים להשחמה שווה. מוציאים ופורסים למנות במקום ומגישים עם רוטב מציר בקר טבעי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים עבור 5 סועדים
1 ק"ג פילה בקר טרי מנוקה
פלפל שחור גרוס
150 גרם שקדים קלופים
מלח גס
טימין טרי
שום כתוש
יין אדום קברנה
שמן זית
חרדל דיז'ון
ציר בקר

אופן ההכנה
מכינים מרינדה -מיין אדום + חרדל דיז'ון + טימין טרי + רוזמרין + שום כתוש + מלח גס, מורחים ועוטפים את הפילה במרינדה למשך שעתיים. מחממים מחבת עם שמן זית.

נותנים סגירה לפילה הבקר מכל צדדיו למשך 3 דקות מכל צד.

מחממים תנור 180 מעלות.

מוציאים את הפילה מהמחבת ומקררים.

גורסים את השקדים לגריסה עבה, מטפטפים מיץ מלימון טרי על פילה הבקר ועוטפים את פילה הבקר בשקדים הגרוסים.

מכניסים לתנור בתבנית שטוחה עד שהשקדים משחימים.

הופכים מכל הצדדים להשחמה שווה.

מוציאים ופורסים למנות במקום ומגישים עם רוטב מציר בקר טבעי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר