פילה בקר במעטפת שקדים גרוסים

 

מצרכים עבור 5 סועדים
1 ק”ג פילה בקר טרי מנוקה
פלפל שחור גרוס
150 גרם שקדים קלופים
מלח גס
טימין טרי
שום כתוש
יין אדום קברנה
שמן זית
חרדל דיז’ון
ציר בקר

אופן ההכנה
מכינים מרינדה -מיין אדום + חרדל דיז’ון + טימין טרי + רוזמרין + שום כתוש + מלח גס, מורחים ועוטפים את הפילה במרינדה למשך שעתיים. מחממים מחבת עם שמן זית.

נותנים סגירה לפילה הבקר מכל צדדיו למשך 3 דקות מכל צד.

מחממים תנור 180 מעלות.

מוציאים את הפילה מהמחבת ומקררים.

גורסים את השקדים לגריסה עבה, מטפטפים מיץ מלימון טרי על פילה הבקר ועוטפים את פילה הבקר בשקדים הגרוסים.

מכניסים לתנור בתבנית שטוחה עד שהשקדים משחימים.

הופכים מכל הצדדים להשחמה שווה.

מוציאים ופורסים למנות במקום ומגישים עם רוטב מציר בקר טבעי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה