מצרכים לארבע מנות
4 נתחי פילה בקר במשקל של 150 גרם האחד
שלושת רבעי כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס של מיץ מעגבנייה טרייה (עגבניות סחוטות)
מלח
פלפל
שמונה ענפי טימין
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את נתחי פילה הבקר ומשמנים במעט שמן זית .
במערבל חשמלי יוצקים את שמן הזית, מיץ הלימון ומיץ העגבניות ומערבלים עד ליצירת תערובת קרמית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם .
מניחים את נתחי הפילה על הגריל למשך שתיים וחצי דקות מכל צד או עד חדרגת הצלייה הרצויה, מניחים על צלחת ושומרים במקום חמים.
להגשה
מערבבים שוב את התערובת של הקרם ויוצקים בצלחות הגשה מעט עמוקות, מניחים את פילה הבקר במרכז הצלחת ומקשטים בשני ענפי טימין.
