פילה בקר לצד קרם בטטה ברוטב יגרמייסטר

מתכון של שי טנא השף של ליילה עבור מותג האלכוהול יגרמייסטר

על 100 מ"ל ציר בקר מוסיפים 30 מ"ל יגרמייסטר, 20 מ"ל יין אדום, 2 כפות סילאן. צילום יונתן בן חיים
על 100 מ"ל ציר בקר מוסיפים 30 מ"ל יגרמייסטר, 20 מ"ל יין אדום, 2 כפות סילאן. צילום יונתן בן חיים

חומרים

1 קילו נתח פילה בקר חתוך ל- 4 נתחים (שאטו – אמצע הפילה)

4 בטטות בינוניות

1/2 קילו מלח גס

מכל שמנת לבישול (אפשר שמנת צמחית)

קורט מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה

צולים את הפילה ברמת עשייה לפי הטעם.

את הבטטות (עם הקליפה) שמים על מגש עם מלח גס בתנור למשך 60 דקות.

קולפים את הבטטות וטוחנים עם השמנת המתוקה.

מוסיפים את התבלינים.

חומרים לרוטב

על 100 מ"ל ציר בקר מוסיפים:

30 מ"ל יגרמייסטר

20 מ"ל יין אדום

2 כפות סילאן

אופן ההכנה

מצמצמים הכל יחד עד לצמצום של 100 מ"ל ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה