fbpx

פילה בקר ממולא בצ'ימיצ'ורי ברוטב יין אדום

חומרים:300 גרם של פילה בקר מיושן3 כפות צ"ימיצורימלח גספלפל שחור גרוסשמן זיתלרוטב:כוס יין אדום טוב ענף טימין2 כפות סוכר2 כפות חומץ בלסמיאופן הכנה:לוקחים את נתח הפילה ובעזרת הידית של כף עץ (המקל) יוצרים מעין "תעלה" במרכז הנתח. ממלאים את התעלה שנוצרה ברוטב צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו, ומתבלים את הנתח במלח גס ופלפל שחור.במחבת חמה צורבים את הבשר מכל הצדדים.ומעבירים לתנור שחומם לטמפרטורה של 200 מעלות וצולים במשך 6 דקות. אפשר לדלג על שלב התנור ולהמשיך לצלות את הבשר במחבת לפי דרגת העשייה האהובה.יש להקפיד להפוך את הנתח שלא ישרף.רוטב:במחבת עמוקה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומצמצמים היטב על אש בינונית.הגשה:פורסים את נתח הבשר ומסדרים על צלחת הגשה.יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.www.frescofarm.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
300 גרם של פילה בקר מיושן
3 כפות צ"ימיצורי
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית

לרוטב:
כוס יין אדום טוב
ענף טימין
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ בלסמי

אופן הכנה:
לוקחים את נתח הפילה ובעזרת הידית של כף עץ (המקל) יוצרים מעין "תעלה" במרכז הנתח.
ממלאים את התעלה שנוצרה ברוטב צ'ימיצ'ורי טרי של פרסקו, ומתבלים את הנתח במלח גס ופלפל שחור.
במחבת חמה צורבים את הבשר מכל הצדדים.
ומעבירים לתנור שחומם לטמפרטורה של 200 מעלות וצולים במשך 6 דקות.
אפשר לדלג על שלב התנור ולהמשיך לצלות את הבשר במחבת לפי דרגת העשייה האהובה.
יש להקפיד להפוך את הנתח שלא ישרף.

רוטב:
במחבת עמוקה מערבבים את מרכיבי הרוטב ומצמצמים היטב על אש בינונית.

הגשה:
פורסים את נתח הבשר ומסדרים על צלחת הגשה.
יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.

www.frescofarm.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר